Produse de la Disney

Produsele de top de la Disney isi merita renumele. Suntem siguri ca ai facut alegerea potrivita cumparand de la noi articole pentru sport si activitati in aer liber!
Filtreaza rezultate
Disney a fost infiintata la 16 octombrie 1923 de catre fratii Walt Disney si Roy O. Disney, ca Disney Brothers Cartoon Studio, si s-a stabilit ca lider in industria de animatie americana inainte de a-si diversifica productia de film, televiziune si parcuri tematice, devenind cel de-al doilea cel mai mare conglomerat media.
La inceputul anilor 1960, imperiul Disney avea un succes enorm, iar Walt Disney Productions s-a remarcat ca fiind cea mai buna companie din lume generatoare de divertisment pentru familie. Astazi si-au extins activitatea si in zona articolelor vestimentare, jucariilor si chiar a articolelor de casa.
Misiunea companiei Walt Disney este sa fie unul dintre cei mai importanti producatori si furnizori de divertisment si informatii din lume. Avand un portofoliul de branduri ce diferentiaza continutul, serviciile si produsele de consum, Disney dezvolta cele mai creative, inovatoare si profitabile experiente de divertisment si produse conexe din lume.

Acceseaza mai jos site-urile dedicate niselor de produse